nie mam nic słodkiego, za to rano corka wymusiła na mnie naleśniki.Skoro nie idę do pracy,powiedziała, mam więcej czasu i mogę się poświęcić.Więc zrobiłam i nawet z dżemem dyniowo-pomarańczowym jej bardzo smakowały ( a ona dżemów raczej nie tyka).
Zjadlabym takie nalesniki,bardzo lubie nalesniki z serem,dzem.....wszystkie.[/quot
Zapraszam Iwi, tylko spiesz się, bo wolne mam tylko do końca tygodnia.
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Ja dziś nie mam nic słodkiego, za to rano corka wymusiła na mnie naleśniki.Skoro nie idę do pracy,powiedziała, mam więcej czasu i mogę się poświęcić.Więc zrobiłam i nawet z dżemem dyniowo-pomarańczowym jej bardzo smakowały ( a ona dżemów raczej nie tyka).
Zjadlabym takie nalesniki,bardzo lubie nalesniki z serem,dzem.....wszystkie.
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Dziśmam jej ugotować na obiad "chińskkie" danie.Najbardziej lubi pierś z kurczaka, z mrożonką chińską i Pomysłem na chińskie danie Winiar.Wszystko oddzielnie przygotowuję,potem mieszam razem i podaję z ryżem.Czasami jeszcze troszkę dodaję sosu sojowego lub sojowo-grzybowego.Ale z fixem to niekonieczne.
No i muszę dziś dokończyć bigos.Wczoraj nie było ładnego mięska, więc odgotowałam kapustę z grzybami i śliwkami a dziś zrobię resztę.
Macie dziewczyny rację, co mama zrobi to zawsze smakuje. moje nastoletnie dzieci to nie przepadają kiedy mam wolne, bo zawsze cos wymyślę do roboty, ale jak zasiądę w kuchni, to owszem, czemu nie - zaglądają nader często!
Ja dziś nie mam nic słodkiego, za to rano corka wymusiła na mnie naleśniki.Skoro nie idę do pracy,powiedziała, mam więcej czasu i mogę się poświęcić.Więc zrobiłam i nawet z dżemem dyniowo-pomarańczowym jej bardzo smakowały ( a ona dżemów raczej nie tyka).
Ale jak mamusia zrobi to wszystko smakuje, prawda Ewciu
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Pyza
to może jeszcze "coś" słodkiego do tej kawusi?
Anula
kinga
Kawka w sam raz dla mnie,uwielbiam taką z pianką i cynamonem
misia53
msewka
Zjadlabym takie nalesniki,bardzo lubie nalesniki z serem,dzem.....wszystkie.[/quot
Zapraszam Iwi, tylko spiesz się, bo wolne mam tylko do końca tygodnia.
iwi69
Zjadlabym takie nalesniki,bardzo lubie nalesniki z serem,dzem.....wszystkie.
msewka
No i muszę dziś dokończyć bigos.Wczoraj nie było ładnego mięska, więc odgotowałam kapustę z grzybami i śliwkami a dziś zrobię resztę.
Mirka227
Doro
Ale jak mamusia zrobi to wszystko smakuje, prawda Ewciu
msewka