Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
msewka napisał(a):

kinga napisał(a):

msewka napisał(a):

Postawisz kawę a ja przyniosę coś słodkiego i będzie o.k. No i wezmę coś do kawy,żeby nie było,że po szafach chowam

Piszę się na to Ewciu

A dziś rano szczególnie zdałoby się coś do kawy i słodyczy.U nas tak wieje ,że drzewa się uginają z lekka.I jest 10 stopni.Ogólnie ciemno,szaro i wietrznie.Ale dziś ostatni raz w tym tygodniu idę do pracy.Odbieram sobie od jutra pracujące soboty i dopiero 30-ego pójdę do pracy, akurat na remanent.Nie cierpię tego siedzenia,pisania,prostowania a niestety ja to muszę kompensować i opisywać wszelkie niezgodności.Tylko ponad 60 stron wydruku i kilkadziesiąt pozycji na stronie.Bagatela.Nawet jak się kładę spać, to jeszcze myślę,jak to rozplanować,żeby szybciej skończyć.A panowie moi mi pomagają, ale robią to co im każę, a od siebie niestety zero inwencji.Więc jak coś skończą, a nie powiem im co dalej mają robić to siedzą i czekają.Masakra.I żeby było śmieszniej więcej energii przejawia kolega,który skończył 50 lat niż 21-letni.Sory, nie obrażając pracowitych, ale młodzież dziś mnie przeraża.Chcieliby od razu zarobić na dom, samochód i dostatnie życie jak najmniejszym nakładem pracy i przy tym nie brać za nic odpowiedzialności.Nie piszę o wszystkich, ale wierzcie mi,że nie piszę też o jednej osobie.To,co wokół widzę w większości potwierdza moją teorię.
Zaraz zmykam do pracy a od jutra wolne (czytaj porządki,pranie,prasowanie , no i ...gotowanie).Poza tym imieniny bratowej Kasi jutro i imieniny i urodziny męża.Więc będzie słodko i wesoło.

Ewciu to pogodę mamy taka samąStopni jest 12,ale wieje tak potwornie,jakby była jakas wichura,ni i ciemno,szaro,brrr nie przyjemnie.Z domu sie nie chce wychdzic.
Fajnie Msewka,ze masz wolne od jutra,mimo iz bedziesz nadrabiac zaległości w domu,to nie ważne,wazne,ze nie bedziesz musiała tłuc się autobusami w jedną i drugą strone i że bedziesz w domku

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
kinga napisał(a):

msewka napisał(a):

Postawisz kawę a ja przyniosę coś słodkiego i będzie o.k. No i wezmę coś do kawy,żeby nie było,że po szafach chowam

Piszę się na to Ewciu

A dziś rano szczególnie zdałoby się coś do kawy i słodyczy.U nas tak wieje ,że drzewa się uginają z lekka.I jest 10 stopni.Ogólnie ciemno,szaro i wietrznie.Ale dziś ostatni raz w tym tygodniu idę do pracy.Odbieram sobie od jutra pracujące soboty i dopiero 30-ego pójdę do pracy, akurat na remanent.Nie cierpię tego siedzenia,pisania,prostowania a niestety ja to muszę kompensować i opisywać wszelkie niezgodności.Tylko ponad 60 stron wydruku i kilkadziesiąt pozycji na stronie.Bagatela.Nawet jak się kładę spać, to jeszcze myślę,jak to rozplanować,żeby szybciej skończyć.A panowie moi mi pomagają, ale robią to co im każę, a od siebie niestety zero inwencji.Więc jak coś skończą, a nie powiem im co dalej mają robić to siedzą i czekają.Masakra.I żeby było śmieszniej więcej energii przejawia kolega,który skończył 50 lat niż 21-letni.Sory, nie obrażając pracowitych, ale młodzież dziś mnie przeraża.Chcieliby od razu zarobić na dom, samochód i dostatnie życie jak najmniejszym nakładem pracy i przy tym nie brać za nic odpowiedzialności.Nie piszę o wszystkich, ale wierzcie mi,że nie piszę też o jednej osobie.To,co wokół widzę w większości potwierdza moją teorię.
Zaraz zmykam do pracy a od jutra wolne (czytaj porządki,pranie,prasowanie , no i ...gotowanie).Poza tym imieniny bratowej Kasi jutro i imieniny i urodziny męża.Więc będzie słodko i wesoło.

msewka
  • msewka

misia53 napisał(a):

msewka napisał(a):

A już myślałam ,że tylko coś słodkiego.....

Misia nie myśl, tylko wpadaj do nas.

kinga
  • kinga

msewka napisał(a):

Piszę się na to Ewciu

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
msewka napisał(a):

A już myślałam ,że tylko coś słodkiego.....

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

msewka
  • msewka

kinga
  • kinga

msewka napisał(a):

kinga napisał(a):

msewka napisał(a):

kinga napisał(a):

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

Kinga, Misia ...nie tak zachlannieja tez tu njestem

spokojnie mała - to trzecie dla Ciebie
Ciekawe ,kto talerz umyje

Może MsewkaOna dobrą koleżanką jest

Zmyję,zmyję ale nie za Bóg zapłać! Coś wymyślę.A jak nie to brać się do zmywania, ale już!

A gdzie Twoje dobre serduszko Ewciu,czy zawsze musi być coś za coś

No nie zawsze Kinia, ale to jest akurat ten raz za coś.Ale nie bój się, ja nie mam wygórowanych żądań.

No skoro tak musi być,to niech bedziePocieszyłas mnie przynajmniej tym,ze nie masz wygórowanych żądań

msewka
  • msewka

kinga napisał(a):

msewka napisał(a):

kinga napisał(a):

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

Zmyję,zmyję ale nie za Bóg zapłać! Coś wymyślę.A jak nie to brać się do zmywania, ale już!

No nie zawsze Kinia, ale to jest akurat ten raz za coś.Ale nie bój się, ja nie mam wygórowanych żądań.

kinga
  • kinga

msewka napisał(a):

kinga napisał(a):

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

msewka
  • msewka

kinga napisał(a):

misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P