Zgodnie z obietnicą serwuję dziś piernik z serem wg. przepisu podanego kiedyś na forum przez Misię53.Dziś jest jeszcze lepszy,bo wilgotniejszy.Po prostu rozpływa się w ustach.Tylko zamiast sera białego dałam serek śmietankowy z wiadereczka.Pyszny, delikatny,nietypowy.Sami spróbujcie, a największy kawałek jest dla Misiaczka za przepis.
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Przepisy, które wpisałam wczoraj i jeszcze wcześniej znikły, tzn.jeden na sernik jest a 4 wcieło. Wprowadziłam dzisiaj dwa nowe, które robiłam na niedzielę, zobaczę, czy będą. Na razie są "przekreślone". Pozdrawiam!
Mireczko,na początku ma tak być-przekreślone,niestety czasami wpis trzeba powtórzyć,tak pewnie będzie trzeba zrobić z tymi 4-ma,napisz do Dobrego na priv,może On wie dlaczego zniknęły.Pozdrawiam serdecznie
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Przepisy, które wpisałam wczoraj i jeszcze wcześniej znikły, tzn.jeden na sernik jest a 4 wcieło. Wprowadziłam dzisiaj dwa nowe, które robiłam na niedzielę, zobaczę, czy będą. Na razie są "przekreślone". Pozdrawiam!
A.B. kochana bardzo się cieszę,że odetchnęłaś wreszcie a przede wszystkim ,że nas posłuchałaś.Ale myślę,że matczyne serduszko samo by Cię w końcu zawiodło z Miłoszkiem na pogotowie.Zdrówka całej Waszej rodzince życzę i nie dajcie się grypie.
Mirko, sprawdź w swoich przepisach, czy te przepisy które dodałaś tam są.Powinny być przekreślone, bo tak widać swoje przepisy przed dodaniem.Czyli wejdź na górze w Mój panel, a potem w Moje i sprawdź.Jeśli tam są, tzn, że musisz czekać cierpliwie, a jeśli nie ma to znaczy,że albo źle coś wpisałaś, albo jest jakiś problem z kompem.Pozdrowionka.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Doro
Apetycznie wyglada te ciasto, watpliwosci co do smaku wogole nie mam
msewka
A.B.
Mireczko,na początku ma tak być-przekreślone,niestety czasami wpis trzeba powtórzyć,tak pewnie będzie trzeba zrobić z tymi 4-ma,napisz do Dobrego na priv,może On wie dlaczego zniknęły.Pozdrawiam serdecznie
Mirka227
A.B.
teresa.rembiesa
msewka
msewka
iwi69