Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
Ten najwiekszy kawaleczek zostawilam dla Misiaczka
Apetycznie wyglada te ciasto, watpliwosci co do smaku wogole nie mam
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 01 lis 2009 14:49 przez Doro)

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Zgodnie z obietnicą serwuję dziś piernik z serem wg. przepisu podanego kiedyś na forum przez Misię53.Dziś jest jeszcze lepszy,bo wilgotniejszy.Po prostu rozpływa się w ustach.Tylko zamiast sera białego dałam serek śmietankowy z wiadereczka.Pyszny, delikatny,nietypowy.Sami spróbujcie, a największy kawałek jest dla Misiaczka za przepis.
obrazek

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Mirka227 napisał(a):

Przepisy, które wpisałam wczoraj i jeszcze wcześniej znikły, tzn.jeden na sernik jest a 4 wcieło. Wprowadziłam dzisiaj dwa nowe, które robiłam na niedzielę, zobaczę, czy będą. Na razie są "przekreślone". Pozdrawiam!

Mireczko,na początku ma tak być-przekreślone,niestety czasami wpis trzeba powtórzyć,tak pewnie będzie trzeba zrobić z tymi 4-ma,napisz do Dobrego na priv,może On wie dlaczego zniknęły.Pozdrawiam serdecznie

Mirka227
  • Mirka227

• Przepisy: 77
Przepisy, które wpisałam wczoraj i jeszcze wcześniej znikły, tzn.jeden na sernik jest a 4 wcieło. Wprowadziłam dzisiaj dwa nowe, które robiłam na niedzielę, zobaczę, czy będą. Na razie są "przekreślone". Pozdrawiam!

A.B.
  • A.B.

Dzięki

teresa.rembiesa
A.B. cieszę się razem z Tobą że synus już zdrowycałuski dla niego od cioci Teresy.

msewka
  • msewka

A.B. kochana bardzo się cieszę,że odetchnęłaś wreszcie a przede wszystkim ,że nas posłuchałaś.Ale myślę,że matczyne serduszko samo by Cię w końcu zawiodło z Miłoszkiem na pogotowie.Zdrówka całej Waszej rodzince życzę i nie dajcie się grypie.

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

msewka
  • msewka

Mirko, sprawdź w swoich przepisach, czy te przepisy które dodałaś tam są.Powinny być przekreślone, bo tak widać swoje przepisy przed dodaniem.Czyli wejdź na górze w Mój panel, a potem w Moje i sprawdź.Jeśli tam są, tzn, że musisz czekać cierpliwie, a jeśli nie ma to znaczy,że albo źle coś wpisałaś, albo jest jakiś problem z kompem.Pozdrowionka.

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
To bardzo sie ciesz duze buziaki dla maleñstwa

A.B.
  • A.B.

dochodzi do siebie w domku,pozostał lekki katar juz wraca do siebie,znowu utonął w książeczkach i bajeczkach
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P