Dzięki, poczekam, co mam robić w te zimne popołudnie?
Być może popełniam jednak gdzieś błąd, ponieważ wprowadziłam kilka przepisów w ostatnim tygodniu, które nie pojawiły się.
Ach, pójdę lepiej coś upiec na jutro...
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam!
Od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem portalu i myślę, że zadomowię się pomału. Nie jestem super komputerowcem, więc pomału odkrywam tajniki strony.Może ktoś mi podpowie, dlaczego nie wszystkie przepisy jakie wpiszę pojawiają się. Wczoraj wprowadziłam nowe i nie znalazłam ich w przepisach.
Pozdrawia serdecznie
Mireczko, przepisy czekają na zatwierdzenie przez moderatorów i mogą się pojawić w ten sam dzień, ale i na drugi czy trzeci dzień.Tak więc cierpliwie czekaj, na pewno wkrótce się pojawią.Pozdrawiam.
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam!
Od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem portalu i myślę, że zadomowię się pomału. Nie jestem super komputerowcem, więc pomału odkrywam tajniki strony.Może ktoś mi podpowie, dlaczego nie wszystkie przepisy jakie wpiszę pojawiają się. Wczoraj wprowadziłam nowe i nie znalazłam ich w przepisach.
Pozdrawia serdecznie
Witam! Ja mam dziś coś słodkiego i pysznego.Pokażę Wam później,bo córka zabrała na spacer aparat.Upiekłam Piernik łaciaty (z serem), który kiedyś upiekła nasza Misia53 kochana i podała przepis na forum,ponieważ przepis nie był Jej.
Ja szybciutko i skrzętnie zanotowałam i właśnie dziś przepis nabrał "mocy urzędowej".Jutro urodziny mojej Mamusi,więc to dla Niej.Skubnęłam malutki skrawek, bo tak byłam ciekawa,jak smakuje i wygląda w środku.I napiszę krótko -Misia,jesteś wielka! Więcej chyba nie trzeba pisać?
witajcie kochane,Ewa robaczku ,dla mnie to Ty jesteś super babka na obcasach i daj sobie spokój,kochaj swoje ciałko,a jak jest go ciut więcej,to i ciut większy powód do kochania
Hihi...znów zaskoczę swoją młodzież - "super babka na obcasach "
chowam do swojego slowniczka
witajcie kochane,Ewa robaczku ,dla mnie to Ty jesteś super babka na obcasach i daj sobie spokój,kochaj swoje ciałko,a jak jest go ciut więcej,to i ciut większy powód do kochania
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Kinia, że jestem głupia to wiedziałam w momencie,gdy odmówiłam wyjazdu.I nie mam oporu włożenia kostiumu na plaży ,czy basenie wśród obcych osób czy rodziny.Ale w towarzystwie kolegów z pracy już je mam.
Iwi, kochana, a gdzie Ty masz to ciałko o którym piszesz.Jak sobie przypomnę Twoją talię osy ze zdjęcia to dałabym Ci klapsa za takie pisanie.
Trudno, stało się i nie jadę.Może mnie to zmotywuje do pracy nad sobą.
Dwa lata temu byłam w czeskim kompleksie Babylon,składającym się z kilku hoteli, aquaparku, wesołego miasteczka i wielu innych atrakcji i wiem,że takie wyjazdy są świetne i nie co dzień mamy okazję tam jechać (przede wszystkim środki).A tu nic nas taki wyjazd nie kosztuje.
Ja bym pojechala bo to okazja.Mam talie teraz ale w zeszlym roku tak nie wygladalam.Ale sie wzielam i zaczelam jesc po ludzku nie jak mala "swinka"zmniejszylam porcje i nie jem tyle slodkiego co kiedys i nie najadam sie na noc.
Ja wracam po pracy po godz.18-tej do domu i dopiero jem obiad, a o tej porze nie powinno się już jeść.Ale jakie mam wyjście? Co najwyżej przez 5 dni w tygodniu nie jeść obiadu.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
iwi69
iwi69
A.B.
Mirka227
Być może popełniam jednak gdzieś błąd, ponieważ wprowadziłam kilka przepisów w ostatnim tygodniu, które nie pojawiły się.
Ach, pójdę lepiej coś upiec na jutro...
msewka
Mireczko, przepisy czekają na zatwierdzenie przez moderatorów i mogą się pojawić w ten sam dzień, ale i na drugi czy trzeci dzień.Tak więc cierpliwie czekaj, na pewno wkrótce się pojawią.Pozdrawiam.
Mirka227
Pozdrawia serdecznie
msewka
Ja szybciutko i skrzętnie zanotowałam i właśnie dziś przepis nabrał "mocy urzędowej".Jutro urodziny mojej Mamusi,więc to dla Niej.Skubnęłam malutki skrawek, bo tak byłam ciekawa,jak smakuje i wygląda w środku.I napiszę krótko -Misia,jesteś wielka! Więcej chyba nie trzeba pisać?
misia53
Hihi...znów zaskoczę swoją młodzież - "super babka na obcasach "
chowam do swojego slowniczka
A.B.
msewka
Ja wracam po pracy po godz.18-tej do domu i dopiero jem obiad, a o tej porze nie powinno się już jeść.Ale jakie mam wyjście? Co najwyżej przez 5 dni w tygodniu nie jeść obiadu.