Doro napisał(a):Iwi, ale twoje ciasto pysznie wyglada Jak robilam to ciasto uslyszalam (takie((() ale kiedy jedli to byla cisza i tylko slyszalam mlaskanie))))
Iwi, ale twoje ciasto pysznie wyglada
misia53 napisał(a):iwi69 napisał(a):Witam i cos slodkiego zostawiam i do pracy zmykam))) Ciasto oczywiście kuszące a le iwi przypomniałlaś mnie szkolne lata ,bo ta serwetka jakby była moja Bardzo podobną kiedyś miałam -sama wyszywałam To zdolna jestes Misiu
iwi69 napisał(a):Witam i cos slodkiego zostawiam i do pracy zmykam))) Ciasto oczywiście kuszące a le iwi przypomniałlaś mnie szkolne lata ,bo ta serwetka jakby była moja Bardzo podobną kiedyś miałam -sama wyszywałam
Witam i cos slodkiego zostawiam i do pracy zmykam)))
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
misia53
Iwi, ale tego przepisu jeszcze nie wstawiłaś?!
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Doro
To najwiekszy komplement , jaki gospodyni moze uslyszec brawo ja tez sie ciesze jak innym smakuje, i wszystko z talerzy znika
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
iwi69
Jak robilam to ciasto uslyszalam (takie((() ale kiedy jedli to byla cisza i tylko slyszalam mlaskanie))))
Witam!
misia53
Jeszcze jak!
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Doro
To zdolna jestes Misiu
misia53
Ciasto oczywiście kuszące a le iwi przypomniałlaś mnie szkolne lata ,bo ta serwetka jakby była moja
Bardzo podobną kiedyś miałam -sama wyszywałam
msewka
To ja skubnę okruszek.DZIĘKI!
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Doro
iwi69
iwi69