Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
msewka napisał(a):

Kinia, że jestem głupia to wiedziałam w momencie,gdy odmówiłam wyjazdu.I nie mam oporu włożenia kostiumu na plaży ,czy basenie wśród obcych osób czy rodziny.Ale w towarzystwie kolegów z pracy już je mam.
Iwi, kochana, a gdzie Ty masz to ciałko o którym piszesz.Jak sobie przypomnę Twoją talię osy ze zdjęcia to dałabym Ci klapsa za takie pisanie.
Trudno, stało się i nie jadę.Może mnie to zmotywuje do pracy nad sobą.
Dwa lata temu byłam w czeskim kompleksie Babylon,składającym się z kilku hoteli, aquaparku, wesołego miasteczka i wielu innych atrakcji i wiem,że takie wyjazdy są świetne i nie co dzień mamy okazję tam jechać (przede wszystkim środki).A tu nic nas taki wyjazd nie kosztuje.

Ja bym pojechala bo to okazja.Mam talie teraz ale w zeszlym roku tak nie wygladalam.Ale sie wzielam i zaczelam jesc po ludzku nie jak mala "swinka"zmniejszylam porcje i nie jem tyle slodkiego co kiedys i nie najadam sie na noc.

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Kinia, że jestem głupia to wiedziałam w momencie,gdy odmówiłam wyjazdu.I nie mam oporu włożenia kostiumu na plaży ,czy basenie wśród obcych osób czy rodziny.Ale w towarzystwie kolegów z pracy już je mam.
Iwi, kochana, a gdzie Ty masz to ciałko o którym piszesz.Jak sobie przypomnę Twoją talię osy ze zdjęcia to dałabym Ci klapsa za takie pisanie.
Trudno, stało się i nie jadę.Może mnie to zmotywuje do pracy nad sobą.
Dwa lata temu byłam w czeskim kompleksie Babylon,składającym się z kilku hoteli, aquaparku, wesołego miasteczka i wielu innych atrakcji i wiem,że takie wyjazdy są świetne i nie co dzień mamy okazję tam jechać (przede wszystkim środki).A tu nic nas taki wyjazd nie kosztuje.

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

iwi69
  • iwi69

kinga napisał(a):

iwi69 napisał(a):

Ja tez mam bardzo podobna pogode.W dzieñ dochodzi do 27 a w nocy tez jest cieplo bo ok 12-15.Bardzo dziwne,ze taka pogoda po koniec pazdziernika ale najbardziej sie boje,ze po niedzieli moze spasc do 10 w dzieñ bo zapowiadaja nagla zmiane.Zgadzam sie z Kinga ja tez mam troche cialka ale juz sie pozbylam kompleksow bo hiszpanki nie sa chude.Jakie tu dziewczyny chodza w mini to szkoda gadac az glowa boli to znaczy oczy.

Iwi bo tak naprawdę to my Polki jesteśmy najładniejsze i najzgrabniejsze i wogóle naj...Czyz nie mam racji

I jakie madre.....bardzo naj

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
iwi69 napisał(a):

Ja tez mam bardzo podobna pogode.W dzieñ dochodzi do 27 a w nocy tez jest cieplo bo ok 12-15.Bardzo dziwne,ze taka pogoda po koniec pazdziernika ale najbardziej sie boje,ze po niedzieli moze spasc do 10 w dzieñ bo zapowiadaja nagla zmiane.Zgadzam sie z Kinga ja tez mam troche cialka ale juz sie pozbylam kompleksow bo hiszpanki nie sa chude.Jakie tu dziewczyny chodza w mini to szkoda gadac az glowa boli to znaczy oczy.

Iwi bo tak naprawdę to my Polki jesteśmy najładniejsze i najzgrabniejsze i wogóle naj...Czyz nie mam racji

iwi69
  • iwi69

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Sarenko to mamy bardzo podobna pogodęJest naprawdę bardzo ciepło jak na koniec pażdziernika,w nocy 12-13 stopni,a w dzien dochodzi do 20,az chce się życ,jak świeci słoneczko i jest ciepło
Msewko ja okularnica już jestem jakieś 25 lat,w tej chwili mam bardzo słabe już szkła(wzrok mi sie dużo poprawił),ale jestem tak przyzwyczajona,ze praktycznie wogóle ich nie ściągam,kwestia przyzwyczajenia
A co do diety kochaniutka to tylko i wyłacznie mniej jesc,małe ilości posiłków,a często.Ja jestem już 4 tydzien na diecie i nie powiem,zeby było łatwo,szczególnie właśnie jak mamy jakies spotkania ze znajomymi,wszyscy jedzą,a ja patrze,ale kazdy zrzucony kilogram motywuje mnie do dalszej diety
Przepraszam teraz za to co napisze mam nadzieję ze sie nie obrazisz,ale jestes głupia,ze zrezygnowałaś z wyjazdu z powodu kompleksów ubrania kostiumu
Gdybyś tylko troche pomieszkała za granica pozbyłabys sie wszystkich kompleksów,chodze tutaj na basen,chodziłam w Niemczech kiedy tam mieszkalam i powiem Ci,ze zawsze sie czulam taka szczuplutkamiedzy tymi wszystkimi niemkami,czy teraz angielkami,tutaj naprwde nikt nie przywiazuje wagi do tego jak wyglada.A Ty przeciez nie jestes gruba(widziałam Twoje zdjęcia)wiec już wogóle Cie nie rozumiem

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ja dziś miałam wolne, ze względu na umówioną wizytę u okulisty.Zauważyłam,że na prawe oko troszkę gorzej widzę i mąż mnie kiedyś umówił.No i mam okulary do pracy przy kompie id o oglądania telewizji.Odbieram je w sobotę.A jaki miałam problem z wyborem ramek? W życiu okularów nie nosiłam,więc musiałam przerzucić ich dziesiątki, zanim znajdę odpowiednie.
A wogóle to mam żal do siebie z dwóch względów.Jeden to ten,że obiecuję sobie zrzucić parę kilogramów, i jestem niekonsekwentna.Co gorsza, mamy poumawiane wizyty u znajomych,więc nawet się nie zanosi.Drugi, to ten, że miałam okazję jechać na daw dni do Berlina na "szkolenie", do extra aquqparku, który wygląda jak wyspa w tropikach i sobie odpuściłam.Nie przemyślałam sprawy do końca,i przejęłam się założeniem stroju kąpielowego przy ludziach z innych firm z branży,którzy jadą.Głupia jestem i zakompleksiona.Może dodawajcie jakieś przepisy dietetyczne?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Termar, wypij lyzke amolu, mnie zawsze pomaga, kiedy robie sie niewyrazna. U mnie w UK pogoda prawie letnia - dzis sweicilo sloneczko i przez caly ten tydzien temp nie schodzi ponizej 11 stopni w nocy, a w dzien, czasami dochodzi do 18, 19. Pewnie dlugo sie tak nie utrzyma, ale trzeba sie cieszyc, poki jest. Maz przed pojsciem do pracy, zabiera corcie na plac zabaw i wiekszosc wolnego czasu spedzaja na dworze, dzieki czemu, moge sobie troszke odpoczac po pracy, bo corcia nie domaga sie juz aktywnosci na dworze

Termar
  • Termar

• Przepisy: 357
  • Artykuły: 3
Witam późnym popołudniem... witam i zarazem o zdrowie Was pytam.
Mnie trochę w kościach łamie, to chyba przez tą pogodę w kratkę...

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
witam

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P