Ja ostatnio zaniosłam ciacha brzoskwiniowe moim sąsiadom.To para emerytów ok.70-tki.Bardzo ciepli i fajni ludzie.Dokładnie tak jak koledzy Sarenki się ucieszyli.Posiedziałam na kawce i okazało się,że właśnie mieli ochotę na coś słodkiego, kiedy do nich przyszłam.Ciacha szybko znikły z talerzyków a ja miałam satysfakcję,że im smakowały.
Zresztą to bardzo uczynni ludzie i pomimo różnych dolegliwości pełni życia.Stąd pomimo różnicy wieku bardzo lubimy się z nimi spotykać.
Ach czemu ja nie mam takich sasiadow ,ktorzy przynosza ciasto
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Ja ostatnio zaniosłam ciacha brzoskwiniowe moim sąsiadom.To para emerytów ok.70-tki.Bardzo ciepli i fajni ludzie.Dokładnie tak jak koledzy Sarenki się ucieszyli.Posiedziałam na kawce i okazało się,że właśnie mieli ochotę na coś słodkiego, kiedy do nich przyszłam.Ciacha szybko znikły z talerzyków a ja miałam satysfakcję,że im smakowały.
Zresztą to bardzo uczynni ludzie i pomimo różnych dolegliwości pełni życia.Stąd pomimo różnicy wieku bardzo lubimy się z nimi spotykać.
A ja wczoraj na przerwie, zanioslam po kawalku tego ciacha moim chlopakom, z ktorymi pracuje (51 i 57 lat) Zebyscie widzialy jakie mieli wesole minki, i do dzisiaj czesto sie do mnie usmiechali Fakt ostatnio troche ich zaniedbalam i ... nie rozoieszczalam ich moimi ciachami... jak fajnie czasami sprawic komus odrobinke radosci
Sarenko mnie też sprawiłaś radość tym widokiem
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
A ja wczoraj na przerwie, zanioslam po kawalku tego ciacha moim chlopakom, z ktorymi pracuje (51 i 57 lat) Zebyscie widzialy jakie mieli wesole minki, i do dzisiaj czesto sie do mnie usmiechali Fakt ostatnio troche ich zaniedbalam i ... nie rozoieszczalam ich moimi ciachami... jak fajnie czasami sprawic komus odrobinke radosci
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
kinga
Ach czemu ja nie mam takich sasiadow ,ktorzy przynosza ciasto
msewka
Doro
teresa.rembiesa
Sarenko mnie też sprawiłaś radość tym widokiem
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
teresa.rembiesa
Doro tz.że nie poszło ci w biodra czyli nie przytyjesz .
Sarenka
Doro
Mialam termin u lekarza, pozniej latalam troche po sklepach i tak zeszlo. Misia o jakiej figurce mowisz, tego nie znam
misia53
Doro
Sarenka