Ja też bardzo lubię czereśnie , ale w tym roku po tych deszczach są bardzo spękane .Szpaków natomiast w tym roku u nas nie ma więc albo się do Was przeniosły albo niechcą jeść brzydkich , popękanych
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Przyznam Wam sie, ze i mnie sie zdarzylo sprobowac czegos co kupilam, i na co bardzo mialam ochote, bez wczesniejszego umycia woda, ale zawsze staram sie jakos przecierac, i choc to nie to samo, ale swiadomosc pewniejsza
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
ja też was witam u jednych truskawkowo a u mnie czereśniowo jest ich tyle że wszystkie dzieci z sąsiedztwa jedzą ,szpaki buszują a drzewo dalej czerwone.
Szpaki w tym roku są chyba wyjątkowo dokuczliwe. Ale przypomniałaś mi,że nie jadłam w tym roku czereśni. Co przechodzę obok ryneczku zielonego to zostają takie nieciekawe.Ale kiedyś sobie kupię duuuużo i sama zjem.
Tak zrobiłam będąc w ciąży.Specjalnie mąż musiał ze mną iść po czereśnie, kupiłam ich kilogram i zjadłam wszystkie w drodze do domu.Oczywiście nie zdążyłam ich umyć.Tak zdrowo się wtedy odżywiałam.
ja też was witam u jednych truskawkowo a u mnie czereśniowo jest ich tyle że wszystkie dzieci z sąsiedztwa jedzą ,szpaki buszują a drzewo dalej czerwone.
Witam.Nie mam już nic słodkiego, ciasto się skończyło, ale mam truskawki.Tyle ich zjadłam,że normalnie sukienka ledwie wytrzymuje.Ale takie były piękne,że mmmmmm
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
misia53
Sarenka
msewka
Szpaki w tym roku są chyba wyjątkowo dokuczliwe. Ale przypomniałaś mi,że nie jadłam w tym roku czereśni. Co przechodzę obok ryneczku zielonego to zostają takie nieciekawe.Ale kiedyś sobie kupię duuuużo i sama zjem.
Tak zrobiłam będąc w ciąży.Specjalnie mąż musiał ze mną iść po czereśnie, kupiłam ich kilogram i zjadłam wszystkie w drodze do domu.Oczywiście nie zdążyłam ich umyć.Tak zdrowo się wtedy odżywiałam.
teresa.rembiesa
msewka
A ja bym się położyła a tu muszę czekać,bo o 22 giej muszę odebrać córkę ze szkolnej dyskoteki.A chętnie położyłabym się w wannie i wypoczęła.
Sarenka
msewka
kiwi
madzia1
kinga
Gdybym tylko mogla dziewczyny to przeslalabym Wam troszke promieni slonecznych,ktorych u mnie w nadmiarze