Kochane Dzieci !
Te Male,te Wieksze.Te Mlodsze i Te Starsze...
Jak minal Wam Dzien Dziecka?
Ja szykuje sie teraz do "relaxu twarzy" z nalozona maseczka...
Wznosze Toascik za ten Dzien!
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Czytam ksiazki mojemu dziecku, takze min z Puchatkiem, i z tego co wiem, to Krzys pieszczotliwie nazywa Kubusia, misiem o bardzo malutkim rozumku, a Puchatek powtarza, ze tak wlasnie nazywa go Krzys.. Ale najwazniejsze, ze bajka jest swietna i dzieci ja kochaja Czyz nie?
Ja tez Lubie Kubusia Puchatka,o bardzo malutkim rozumku ale wielkim serduszku...
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Czytam ksiazki mojemu dziecku, takze min z Puchatkiem, i z tego co wiem, to Krzys pieszczotliwie nazywa Kubusia, misiem o bardzo malutkim rozumku, a Puchatek powtarza, ze tak wlasnie nazywa go Krzys.. Ale najwazniejsze, ze bajka jest swietna i dzieci ja kochaja Czyz nie?
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita,
Chcialabym podziekowac wszystkim za ciekawe przepisy, ktore tutaj zamieszczaja. Wlasnie tak tu trafilam, szukalam namietnie interesujacego, innego a zarazem prostego przepisu na szarlotke, udalo sie i postanowilam zostac na dluzej. Podoba mi sie ten portal, widze, ze sie rozwija a i serdecznie tu i milo. Dziekuje anulka7, bo dzieki Twoim przepisom postanowilam zostac tu na dluzej.
witam witam witam misia o bardzo małym rozumku
tak kubuś puchatek mówił jestem misiem o bardzo małym rozumku
Oj wyrosłam z bajek, moja córka w sierpniu skończy lat 13.Ale Puchatka uwielbiała.Nawet maskotek miała chyba z kilkanaście przeróżnego kalibru.
no widzisz
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita,
Chcialabym podziekowac wszystkim za ciekawe przepisy, ktore tutaj zamieszczaja. Wlasnie tak tu trafilam, szukalam namietnie interesujacego, innego a zarazem prostego przepisu na szarlotke, udalo sie i postanowilam zostac na dluzej. Podoba mi sie ten portal, widze, ze sie rozwija a i serdecznie tu i milo. Dziekuje anulka7, bo dzieki Twoim przepisom postanowilam zostac tu na dluzej.
Oj wyrosłam z bajek, moja córka w sierpniu skończy lat 13.Ale Puchatka uwielbiała.Nawet maskotek miała chyba z kilkanaście przeróżnego kalibru.
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Hej! I ponownie dobrnelismy do... poniedzialku :] A co do zdania Persika, podejrzewam, ze miala na mysli zdjecie Puchatka i Prosiaczka, ktore zrobila moja corcia i ktore jest zamieszczone pod wpisem, zarejestrowanym jako pierwszy na tym wlasnie watku, na ktorym teraz jestesmy Co prawda ja sie z tymi bohaterami nie identyfikuje, ale bardzo ich lubie
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
mysliwa
Te Male,te Wieksze.Te Mlodsze i Te Starsze...
Jak minal Wam Dzien Dziecka?
Ja szykuje sie teraz do "relaxu twarzy" z nalozona maseczka...
Wznosze Toascik za ten Dzien!
ulcia21
kiwi
Sarenka
mysliwa
Ja tez Lubie Kubusia Puchatka,o bardzo malutkim rozumku ale wielkim serduszku...
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita,
Persik
no widzisz
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita,
msewka
Persik
Sarenka