Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

mysliwa
  • mysliwa

• Przepisy: 16
  • Artykuły: 0
Kochane Dzieci !
Te Male,te Wieksze.Te Mlodsze i Te Starsze...
Jak minal Wam Dzien Dziecka?
Ja szykuje sie teraz do "relaxu twarzy" z nalozona maseczka...

Wznosze Toascik za ten Dzien!

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68
Witam wieczorowa pora...

kiwi
  • kiwi

• Przepisy: 1064
witam

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Jego chyba nie da sie nie lubic

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

mysliwa
  • mysliwa

• Przepisy: 16
Sarenka napisał(a):

Czytam ksiazki mojemu dziecku, takze min z Puchatkiem, i z tego co wiem, to Krzys pieszczotliwie nazywa Kubusia, misiem o bardzo malutkim rozumku, a Puchatek powtarza, ze tak wlasnie nazywa go Krzys.. Ale najwazniejsze, ze bajka jest swietna i dzieci ja kochaja Czyz nie?

Ja tez Lubie Kubusia Puchatka,o bardzo malutkim rozumku ale wielkim serduszku...

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Sarenka
  • Sarenka

Czytam ksiazki mojemu dziecku, takze min z Puchatkiem, i z tego co wiem, to Krzys pieszczotliwie nazywa Kubusia, misiem o bardzo malutkim rozumku, a Puchatek powtarza, ze tak wlasnie nazywa go Krzys.. Ale najwazniejsze, ze bajka jest swietna i dzieci ja kochaja Czyz nie?

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita,

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
msewka napisał(a):

Persik napisał(a):

msewka napisał(a):

Persik napisał(a):

Sarenka napisał(a):

Chcialabym podziekowac wszystkim za ciekawe przepisy, ktore tutaj zamieszczaja. Wlasnie tak tu trafilam, szukalam namietnie interesujacego, innego a zarazem prostego przepisu na szarlotke, udalo sie i postanowilam zostac na dluzej. Podoba mi sie ten portal, widze, ze sie rozwija a i serdecznie tu i milo. Dziekuje anulka7, bo dzieki Twoim przepisom postanowilam zostac tu na dluzej.

witam witam witam misia o bardzo małym rozumku

tak kubuś puchatek mówił jestem misiem o bardzo małym rozumku

Oj wyrosłam z bajek, moja córka w sierpniu skończy lat 13.Ale Puchatka uwielbiała.Nawet maskotek miała chyba z kilkanaście przeróżnego kalibru.

no widzisz

Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita,

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Persik napisał(a):

msewka napisał(a):

Persik napisał(a):

Sarenka napisał(a):

Chcialabym podziekowac wszystkim za ciekawe przepisy, ktore tutaj zamieszczaja. Wlasnie tak tu trafilam, szukalam namietnie interesujacego, innego a zarazem prostego przepisu na szarlotke, udalo sie i postanowilam zostac na dluzej. Podoba mi sie ten portal, widze, ze sie rozwija a i serdecznie tu i milo. Dziekuje anulka7, bo dzieki Twoim przepisom postanowilam zostac tu na dluzej.

Oj wyrosłam z bajek, moja córka w sierpniu skończy lat 13.Ale Puchatka uwielbiała.Nawet maskotek miała chyba z kilkanaście przeróżnego kalibru.

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
msewka napisał(a):

Persik napisał(a):

Sarenka napisał(a):

Sarenka
  • Sarenka

Hej! I ponownie dobrnelismy do... poniedzialku :] A co do zdania Persika, podejrzewam, ze miala na mysli zdjecie Puchatka i Prosiaczka, ktore zrobila moja corcia i ktore jest zamieszczone pod wpisem, zarejestrowanym jako pierwszy na tym wlasnie watku, na ktorym teraz jestesmy Co prawda ja sie z tymi bohaterami nie identyfikuje, ale bardzo ich lubie

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P