Chcialabym podziekowac wszystkim za ciekawe przepisy, ktore tutaj zamieszczaja. Wlasnie tak tu trafilam, szukalam namietnie interesujacego, innego a zarazem prostego przepisu na szarlotke, udalo sie i postanowilam zostac na dluzej. Podoba mi sie ten portal, widze, ze sie rozwija a i serdecznie tu i milo. Dziekuje anulka7, bo dzieki Twoim przepisom postanowilam zostac tu na dluzej.
witam witam witam misia o bardzo małym rozumku
Tez bym chciala wiedziec co znaczy zdanie Persika
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Chcialabym podziekowac wszystkim za ciekawe przepisy, ktore tutaj zamieszczaja. Wlasnie tak tu trafilam, szukalam namietnie interesujacego, innego a zarazem prostego przepisu na szarlotke, udalo sie i postanowilam zostac na dluzej. Podoba mi sie ten portal, widze, ze sie rozwija a i serdecznie tu i milo. Dziekuje anulka7, bo dzieki Twoim przepisom postanowilam zostac tu na dluzej.
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Te ciemne chmury za oknem nie wróżą u mnie dziś słonezcnego dnia.Ale witam serdecznie i myślę,co by tu dziś robić.
Z nami zawsze spędzisz miło czas
a pogada też do niczego
Czas to mi córka wydziala,wiec nie do końca tak jest.Ale towarzystwo owszem przednie.Wczoraj byliśmy u znajomych na grillu, była masa ludzi i małych dzieciaków więc dla moich uszu cisza to najpiękniejsza muzyka a jeszcze za plecami córka gra na gitarze.
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
kinga
U mnie upal,pogoda piekna,niedawno wrocilismy z wyprawy nad rzeke
kinga
Tez bym chciala wiedziec co znaczy zdanie Persika
msewka
Persik
ulcia21
kiwi
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam,
msewka
Czas to mi córka wydziala,wiec nie do końca tak jest.Ale towarzystwo owszem przednie.Wczoraj byliśmy u znajomych na grillu, była masa ludzi i małych dzieciaków więc dla moich uszu cisza to najpiękniejsza muzyka a jeszcze za plecami córka gra na gitarze.
misia53
Z nami zawsze spędzisz miło czas
a pogada też do niczego
msewka
Te ciemne chmury za oknem nie wróżą u mnie dziś słonezcnego dnia.Ale witam serdecznie i myślę,co by tu dziś robić.
Anula