Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Luno, slodkosci przyrzadzasz perfekcyjnie! Masz talent, a corcia ma wspaniala mame.

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
luna napisał(a):

Moja corka ma dzisiaj urodziny. Uwielbia jagody, no to zrobilam jej niespodzianke. Drozdzowe z budyniem i jagodami.

Śliczne i tak apetyczne, że oczu nie mogę oderwać.

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Moja corka ma dzisiaj urodziny. Uwielbia jagody, no to zrobilam jej niespodzianke. Drozdzowe z budyniem i jagodami.
obrazek

msewka
  • msewka

iwi69 napisał(a):

Ja dzisiaj deser wg Luny-polecam.

Jadłam, pychota!

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Ja dzisiaj deser wg Luny-polecam.
obrazek

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Sarenka napisał(a):

Hej wszystkim Mamy dzisiaj Bank Holiday w UK, czyli dzien wolny od pracy, huuurraa! Wczoraj zrobilismy sobie grilla ze znajomymi, pogoda nie byla rewelacyjna, bo wialo i slonce raz po raz wychodzilo i chowalo sie za chmurami. Ale dzisiaj jest duzo gorzej, ponuro i prawdopodobnie bedzie padac. Za to mamy dobre prognozy na druga polowe tygodnia, ma byc ladnie, slonecznie i cieplutko, juz sie ciesze . W sumie mam dzisiaj taka druga niedziele, pieke babke czekoladowa z truskawkami, acch jak pieknie pachnie! Mam nadzieje, ze odwiedzi mnie dzisiaj rodzinka z Polski, musze tylko przygotowac jakies smaczne jedzonko. Wszystkim w UK zycze udanego Bank Holiday, a przebywajacym w Polsce milego dnia (: Poniedzialki nigdy nie nastrajaja pozytywnie, dlatego taki drobny gescik milusinstwa z mojej strony, chyba nikomu nie zaszkodzi - mam nadzieje :]
No to suuuuuuuper

Sarenka
  • Sarenka

Hej wszystkim Mamy dzisiaj Bank Holiday w UK, czyli dzien wolny od pracy, huuurraa! Wczoraj zrobilismy sobie grilla ze znajomymi, pogoda nie byla rewelacyjna, bo wialo i slonce raz po raz wychodzilo i chowalo sie za chmurami. Ale dzisiaj jest duzo gorzej, ponuro i prawdopodobnie bedzie padac. Za to mamy dobre prognozy na druga polowe tygodnia, ma byc ladnie, slonecznie i cieplutko, juz sie ciesze . W sumie mam dzisiaj taka druga niedziele, pieke babke czekoladowa z truskawkami, acch jak pieknie pachnie! Mam nadzieje, ze odwiedzi mnie dzisiaj rodzinka z Polski, musze tylko przygotowac jakies smaczne jedzonko. Wszystkim w UK zycze udanego Bank Holiday, a przebywajacym w Polsce milego dnia (: Poniedzialki nigdy nie nastrajaja pozytywnie, dlatego taki drobny gescik milusinstwa z mojej strony, chyba nikomu nie zaszkodzi - mam nadzieje :]

msewka
  • msewka

luna napisał(a):

Sarenko, u mnie tez muffinkowo. Pieklam dwa dni pod rzad tak znikaly. A dzisiaj chlopaki prosily znowu o chalke...

Ja się im wcale nie dziwię.

Sarenka
  • Sarenka

Te chaleczki wygladaja wspaniale, normalnie musze taka zrobic!

Sarenka
  • Sarenka

Sorrki dziewczyny za natarcie muffinkowe Myslalam, ze sie nie wbilo, ale wbilo sie za duzo, jak widac

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P