Sposób przygotowania:
Francuskie prostokąty
1. ciasto wyciągamy z opakowania, rozkłądamy i dzielimy je na 6 rónych prostokątów
2. Pieczarki kroimy w drobne paseczki. Wrzucamy na rozgrzaną patelnie, delikatnie solimy . Smażymy od czasu do czasu mieszając do momentu aż odparuje woda
3. Parówki kroimy na pół
4. Na środek prostokąta nakładamy pieczarki i parówkę,Składamy krótkimi bokami do siebie. Delikatnie nacinamy na górze w kilku miejscach
5. Pieczemy w 195' (góra-dół) do momentu aż ciasto się zezłoci
2. Pieczarki kroimy w drobne paseczki. Wrzucamy na rozgrzaną patelnie, delikatnie solimy . Smażymy od czasu do czasu mieszając do momentu aż odparuje woda
3. Parówki kroimy na pół
4. Na środek prostokąta nakładamy pieczarki i parówkę,Składamy krótkimi bokami do siebie. Delikatnie nacinamy na górze w kilku miejscach
5. Pieczemy w 195' (góra-dół) do momentu aż ciasto się zezłoci