Sposób przygotowania:
Galareta drobiowa 2
Wstawiamy korpus oraz udko zalewając wodą ,powinno się pogotować około 20 minut zanim dodamy warzywa. Warzywa kroimy w plastry marchewkę oraz pietruszkę ,seler w słupki dodajemy do wywaru ,wrzucamy kostkę rosołową ,czekamy aż się wszystko zagotuje po około 25 min warzywa powinny być już miękkie a mięso ugotowane . Wyjmujemy kurczaka na talerz czekamy aż wystygnie i rozdrabniamy go na małe części mięsa ,kiedy obierzemy całe mięso z kurczaka dodajemy je do bulionu przyprawiamy pieprzem natką, ziarenkami smaku ,na koniec dodajemy 2 opakowania żelatyny do gorącego wywaru ciągle mieszając ,kiedy żelatyna się rozpuści możemy przelać naszą płynną jeszcze galaretę do odpowiednich naczyń ,czekamy aż zastygnie . Smacznego.
mania
szeryl23
Koper
Nie traktuj też każdego komentarza jako ataku na siebie...
elzbieta8960
szeryl23
To jest proporcja na średni garnuszek ,galareta nie jest sama galaretą i zanim cokolwiek napiszesz bezwartościowego ,zapytaj trochę kultury dziewczyno to nie dżungla=] ja chociaż mam tyle taktu że nie komentuję twoich "niby" przepisów złośliwie bo jakoś mnie to nie rajcuje ale jeśli to wasze jedyne hobby to śmiało =)
edytaha
Po pierwsze dokładnie przeczytaj ten swój komentarz, który cytuję, a potem następny i wyciągnij wnioski ze swojego "poprawnego" zachowania. Jeśli uważasz się za osobę taktowną i kulturalną, to mocno się mylisz i w Twoich komentarzach dokładnie to widać. Zastanów się dziewczynko nad sobą...
szeryl23
Nie zamierzam prowadzić z Tobą bezsensownych dyskusji ponieważ nie będę zniżała się do Twego poziomu idź poszukaj szczęścia gdzie indziej =)
agabi22
elzbieta8960
agabi22 zadalam proste i uwazam konkretne pytanie i nie otrzymalam na nie odpowiedzi .W zamian okreslono mnie ze jestem niekulturalna.Czy nie mozna normalnie odpowiedzic na pytanie tylko obrzucac komentujacych takimi epitetami ?