Sposób przygotowania:
Garnek Eli po grilluprzygotowanie składników

Przygotować kiełbasę, karkówkę i udka.
przygotowanie składników cd

Kiełbasę, karkówkę i udka pokroić. Kapustę pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę.
przygotowanie potrawy

Na patelni rozgrzać olej i usmażyć kiełbasę, karkówkę, kurczaka i cebulę.
przygotowanie potrawy cd

Kapustę ugotować na pół miękko, odcedzić i dodać do kiełbasy.
przygotowanie potrawy cd

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić ( trochę wody z gotowania makaronu zachować ) i do dać do garnka. Całość doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
przygotowanie potrawy cd

Wszystkie składniki wymieszać, dodać odrobinę wody z gotowania makaronu i dusić kilka minut żeby smaki się przegryzły. Smacznego!