Sposób przygotowania:
gołąbki inaczej
Kapuste siekamy albo trzemy na tarce na drobne, cebule na drobno, mieszamy to z mięsem i kaszą manną na papke, doprawiamy do smaku, formujemy kotlety.
kotlety delikatnie podsmażamy na rozgrzanym oleju na mały ogniu tylko do momentu az będa zarumienione,
w garnku duzym wlewamy wode i kruszymy 2 rosolki, jak sie roztopia wrzucamy kotlety tylko aby pyrkały ok 40-60 minut, na oleju na którym smażyłas kotlety podsmaz koncentrat pomidorowy i jak kotlety bedą dochodzic (będą miękkie) wlej do gara koncentrat jakzrobisie ciągnący wyciągaj kotlety, pychotka:D:D:D
kotlety delikatnie podsmażamy na rozgrzanym oleju na mały ogniu tylko do momentu az będa zarumienione,
w garnku duzym wlewamy wode i kruszymy 2 rosolki, jak sie roztopia wrzucamy kotlety tylko aby pyrkały ok 40-60 minut, na oleju na którym smażyłas kotlety podsmaz koncentrat pomidorowy i jak kotlety bedą dochodzic (będą miękkie) wlej do gara koncentrat jakzrobisie ciągnący wyciągaj kotlety, pychotka:D:D:D