pioge7

pioge7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 604]

Gołąbki z pasztetem i kapustą włoską

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

dobre na imprezę w domu z rodziną

Gołąbki z pasztetem i kapustą włoską

Składniki:

Gołąbki z pasztetem i kapustą włoską

 

  • pasztet DROP
  • liście kapusty włoskiej
  • ryż
  • pieprz i sól
  • WEGETA

Sposób przygotowania:

Gołąbki z pasztetem i kapustą włoską
Ugotowac ryż i przyprawić solą pieprzem i WEGETĄ. Dodać pasztet DROP. Wymieszać. Kapustę podgotować. Obrac ją z liści i nakładac na te liście powstały wcześniej farsz. Zwinąć w rulon. Zapiekać na patelni z obu stron. Pyszne.