Sposób przygotowania:
Grillowane polędwiczki na ostro
Najlepiej mięso zamarynować dzień wcześniej. Polędwiczki myjemy , suszymy, po czym kroimy w plastry o grubosci około 2 cm. Posypujemy każdy kawałek mięsa solą i mielonym pieprzem.Olej mieszamy z octem balsamicznym. Dodajemy do tego pieprz ziarnisty, pokruszone liście laurowe, pokruszone papryczki. Mieszamy. Każdy kawałek polędwicy dokładnie smarujemy marynatą i odstawiamy do lodówki na noc. Zamarynowane mięso zawijamy szczelnie w folie aluminiową- każdy kawałek osobno. Wrzucamy na dobrze rozgrzany ruszt i pieczemy około 7-10 minut z jednej strony. Po upływie tego czasu rozwijamy folię, odwracamy mieso na drugą stroną i pieczemy jeszcze znowu około 7-10 minut, juz na odkrytej folii. Nie polecam mięsa zbyt długo trzymać na ogniu, ponieważ polędwica szybko wysycha i robi sie twarda. Jednak dobrze przygotowana wychodzi aromatyczna i soczysta :)
magdaprzed
przejs
msewka
Ona tak trolli u wielu osób.Prowizję ma z Lidla, czy co?
przejs
Nie chce mi się wierzyć,że tak poważna firma zleciłaby tak idiotyczną reklamę. Traktowanie nas jak idiotów raczej nie przyciągnie nas do ich sklepów przecież....masakra jakaś.
Swoja drogą portal mógłby blokować nachalnych spamerów. Przepisów i tak ta osoba nie dodaje, więc straty po jej zniknięciu nie będzie.
dża
Może oto właśnie chodzi.... tak sobie myślę, że to anty-reklama sponsorowana przez konkurencję;-b