Sposób przygotowania:
Grillowany amur z farszem
Marchewkę, cebule i pietruszkę umyć i obrać. Zetrzeć na tarce najlepiej o grubych oczkach. Następnie natkę pietruszki kroimy bardzo drobno i posypujemy nią starte przyprawy. Mieszamy. Każdy kawałek ryby posypujemy solą, kucharkiem, przyprawą do ryb, pieprzem ziołowym. Na foli spożywczej rozlewamy trochę oliwy. Kładziemy na to rybę i posypujemy farszem warzywnym. Zwijamy. Tak robimy z każdym kawałkiem. Odkładamy na 2 godziny. Później smażymy na grillu ok. 1,5 godziny. Rozwijamy i jemy. Smacznego.
![Grillowany amur z farszem Grillowany amur z farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowany-amur-z-farszem-63814.jpg)
![Grillowany amur z farszem Grillowany amur z farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowany-amur-z-farszem-63815.jpg)
![Grillowany amur z farszem Grillowany amur z farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowany-amur-z-farszem-63816.jpg)
![Grillowany amur z farszem Grillowany amur z farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowany-amur-z-farszem-63817.jpg)