Bernadetta

Bernadetta

Złoty Ekspert
[Przepisów: 947]

Grillowany łosoś

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pyszny łosoś dla zapracowanych

Grillowany łosoś Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Grillowany łosoś

 

Sposób przygotowania:

Grillowany łosoś
Łososia rozmrażamy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Nacieramy olejem, posypujemy rozkruszoną przyprawą mini kostka- czosnek oraz świeżo mielonym pieprzem. Kładziemy na rozgrzany grill stołowy (lub patelnię grillową)- najpierw skórką do dołu. Grillujemy z każdej strony na złoto. Podajemy ze szpinakiem.
Grillowany łosoś
Łososia rozmrażamy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Nacieramy olejem, posypujemy rozkruszoną przyprawą mini kostka- czosnek oraz świeżo mielonym pieprzem.
Grillowany łosoś
Kładziemy na rozgrzany grill stołowy (lub patelnię grillową)- najpierw skórką do dołu. Grillujemy z każdej strony na złoto.