Sposób przygotowania:
Gulasz z cukinią kalafiorem oraz brokułem
Na rozgrzany olej wrzucamy obranego ze skórki i pokrojonego w cząstki pomidora malinowego. Do podsmażonego wcześniej pomidora dodajemy miseczkę kalafiora rozdrobnionego w drobniejsze cząstki, miseczkę brokuła i pół dużej młodej cukinii ze skórką, pokrojonej w kostkę.
Dusimy pod przykryciem z dodatkiem szklanki wody, w której rozpuściliśmy drobiową kostkę rosołową. Kiedy wszystko zmięknie dodajemy mały przecier pomidorowy, na koniec gotujemy chwilkę.
Doprawiamy do smaku solą oraz czarnym mielonym, pieprzem.
Dusimy pod przykryciem z dodatkiem szklanki wody, w której rozpuściliśmy drobiową kostkę rosołową. Kiedy wszystko zmięknie dodajemy mały przecier pomidorowy, na koniec gotujemy chwilkę.
Doprawiamy do smaku solą oraz czarnym mielonym, pieprzem.