Sposób przygotowania:
Gyros
1- Gotujemy piersi na rosołkach Winiary warzywnych razem z marchewkami czyli 2 rosołki i gotować na małym ogniu aż piersi zmiękną studzimy i kroimy drobno następnie na patelnie i delikatnie smażymy na Kasi posypujemy sosem sałatkowym z bazylia i oregano Winiar jakieś 10 minut 2- Ryz gotujemy około 25 minut też aż zmięknie dodać 2 łyżeczki Cury 3- Naczynie żaroodporne kładziemy na stół na dół polewamy sos Salsa Winiar na to kładziemy ryz naste pnie pokrojona sałatę i posypujemy teraz sosem sałatkowym winegret Winiar 4- Na sałatę kładziemy kurczaka i posypujemy marchewka pokrojona z rosołu w kostkę teraz majonez Winiar kładziemy na marchew i rozsmarowujemy równomiernie 5- Rzodkiewkę kroimy w plasterki posypujemy na majonez apotem idzie kukurydza i groszek zielony i znowu ryż sałata kurczak groszek rzodkiewka groszek kukurydza marchewka na koniec polewamy sosem Salsa Winiar i gotowa u co za smak polecambardzo smaczne