Sposób przygotowania:
Hamburgery ala Wokalista
Bułki kroimy na pół następnie smarujemy jedną część masłem i kładziemy burgera po czym pomidora myjemy i kroimy w talarki od góry nie od boku i nakładamy na burgera
następnie obieramy cebulę i kroimy w talarki także kładziemy na burgera w tym wypadku na pomidora, paprykę myjemy , kroimy na pół i czyścimy z pestek.
Następnie kroimy i kładziemy na naszego burgera.
Tak przyrządzone hamburgery wstawiamy do piekarnika na 5min do temp 100sto.
Wyjmujemy , lecz nie wyłączamy piekarnika.
Kładziemy ser i znów wstawiamy je do piekarnika , aż ser się nie rozpuści.
Następnie w tym czasie myjemy liście kapusty pekińskiej i kroimy na pół.
Po pół liścia na każdego hamburgera kładziemy gdy ser się rozpuści.
następnie obieramy cebulę i kroimy w talarki także kładziemy na burgera w tym wypadku na pomidora, paprykę myjemy , kroimy na pół i czyścimy z pestek.
Następnie kroimy i kładziemy na naszego burgera.
Tak przyrządzone hamburgery wstawiamy do piekarnika na 5min do temp 100sto.
Wyjmujemy , lecz nie wyłączamy piekarnika.
Kładziemy ser i znów wstawiamy je do piekarnika , aż ser się nie rozpuści.
Następnie w tym czasie myjemy liście kapusty pekińskiej i kroimy na pół.
Po pół liścia na każdego hamburgera kładziemy gdy ser się rozpuści.