eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Hekele Eli

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

Pyszna pasta do smarowania pieczywa dla wielbicieli śledzi.

Hekele Eli

Składniki:

Hekele Eli

 

  • 3 płaty śledziowe lekko solone (nie moczyć)
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 duża cebula
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 10 dkg miękkiego masła
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Hekele Eli
Płaty śledzowe,ogórki kiszone,cebulę i jajka pokroić na mniejsze kawałki,włożyć do malaksera,dodać miękkie masło,doprawić pieprzem i zmiksować.Mogą pozostać mniejsze kawałki składników.Pastą hekele smarujemy suche (bez smarowania masłem) pieczywo.Smacznego!

Tagi:

jajko jajka