Sposób przygotowania:
Jajeczna pasta do chleba
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą i obrać ze skorupek.
Następnie rozgnieść widelcem, dodać serek topiony oraz sól i pieprz do smaku i dokładnie rozmieszać do połączenia składników.
Na samym końcu pastę wymieszać z majonezem.
Kromki chleba posmarować masłem, następnie pastą jajeczną oraz udekorować łososiem wędzonym.
Następnie rozgnieść widelcem, dodać serek topiony oraz sól i pieprz do smaku i dokładnie rozmieszać do połączenia składników.
Na samym końcu pastę wymieszać z majonezem.
Kromki chleba posmarować masłem, następnie pastą jajeczną oraz udekorować łososiem wędzonym.
![Jajeczna pasta do chleba Jajeczna pasta do chleba](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajeczna-pasta-do-chleba-507458.jpg)
![Jajeczna pasta do chleba Jajeczna pasta do chleba](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajeczna-pasta-do-chleba-507459.jpg)
![Jajeczna pasta do chleba Jajeczna pasta do chleba](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajeczna-pasta-do-chleba-507460.jpg)
![Jajeczna pasta do chleba Jajeczna pasta do chleba](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajeczna-pasta-do-chleba-507461.jpg)
gusia1000