Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna ze smażoną cebulką
Obraną i umytą cebulę posiekać drobno.
Zeszklić na rozgrzanym maśle ,pozostawić do wystudzenia.
Jajka ugotować na twardo , ostudzić w zimnej wodzie , obrać , umyć.
Zimne jajka pognieść widelcem lub zmiksować.
Dodać smażoną cebulę oraz jogurt naturalny.
Doprawić solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszać aby składniki się połączyły.
Zeszklić na rozgrzanym maśle ,pozostawić do wystudzenia.
Jajka ugotować na twardo , ostudzić w zimnej wodzie , obrać , umyć.
Zimne jajka pognieść widelcem lub zmiksować.
Dodać smażoną cebulę oraz jogurt naturalny.
Doprawić solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszać aby składniki się połączyły.
ETAP 1:
Obraną i umytą cebulę posiekać drobno.
Zeszklić na rozgrzanym maśle, pozostawić do wystudzenia.
ETAP 2:
Jajka ugotować na twardo, ostudzić w zimnej wodzie, obrać, umyć.
ETAP 3:
Zimne jajka pognieść widelcem lub zmiksować.
Dodać smażoną cebulę oraz jogurt naturalny i majonez.
Doprawić solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszać aby składniki się połączyły.