Sposób przygotowania:
Jajecznica z dynią, tofu i kiełbasą
Rozgrzewamy niezbyt mocno patelnię z niewielka ilościa oleju roslinnego lub oliwy. Kiełbasę kroimy w kostkę, podsmażamy na patelni.
Dynię obieramy, oczyszczamy i myjemy, kroimy w kostkę, dodajemy do kiełbasy i podsmażamy.
Tofu kroimy w kostkę i dodajemy na patelnię.
Chwile wszystko podsmażamy.
Do miseczki rozbijamy jajka a potem kolejno wlewamy je na patelnię, oprószamy solą i pieprzem.
Smażymy mieszając.
Dynię obieramy, oczyszczamy i myjemy, kroimy w kostkę, dodajemy do kiełbasy i podsmażamy.
Tofu kroimy w kostkę i dodajemy na patelnię.
Chwile wszystko podsmażamy.
Do miseczki rozbijamy jajka a potem kolejno wlewamy je na patelnię, oprószamy solą i pieprzem.
Smażymy mieszając.