Sposób przygotowania:
Jajecznica z mięsnymi kulkami
Pomidora myjemy i kroimy w ósemki albo w większą kostkę. Do mięsa mielonego dodajemy przygotowaną cebulę i doprawiamy do smaku. Mięsną masę dzielimy na małe kuleczki, lekko spłaszczamy i na rozgrzanym tłuszczu smażymy kotleciki.
Cebulę kroimy cebulę i dorzucamy do kotlecików. Dodajemy też przygotowanego pomidora. Wszystko przesmażamy.
Jajka wybijamy do miseczki i łączymy z pokrojoną zieleniną. Wylewamy na kotleciki, oprószamy solą i pieprzem.
Lekko mieszamy i smażymy do ulubionego ścięcia jajek.
Cebulę kroimy cebulę i dorzucamy do kotlecików. Dodajemy też przygotowanego pomidora. Wszystko przesmażamy.
Jajka wybijamy do miseczki i łączymy z pokrojoną zieleniną. Wylewamy na kotleciki, oprószamy solą i pieprzem.
Lekko mieszamy i smażymy do ulubionego ścięcia jajek.