Sposób przygotowania:
Jajecznica z piekarnika z dodatkami
Chleb porwać na mniejsze kawałki. Włożyć do kokilek.
Mielonkę pokroić na mniejsze kwadraciki i dodać do chleba do kokilek.
Pomidora pokroić i dodać także do kokilek. Całość dokładnie poprószyć pieprzem.
Wszystko delikatnie wymieszać w kokilkach, a następnie wpić po jednym jajku do każdej kokilki.
Odczekać chwilę, aż jajko się rozleje po kokilce.
Wstawić do piekarnika na ok. 8-10 minut i piec w 180 st. Po tym czasie wyjąć i zajadać ciepłe.
Mielonkę pokroić na mniejsze kwadraciki i dodać do chleba do kokilek.
Pomidora pokroić i dodać także do kokilek. Całość dokładnie poprószyć pieprzem.
Wszystko delikatnie wymieszać w kokilkach, a następnie wpić po jednym jajku do każdej kokilki.
Odczekać chwilę, aż jajko się rozleje po kokilce.
Wstawić do piekarnika na ok. 8-10 minut i piec w 180 st. Po tym czasie wyjąć i zajadać ciepłe.