Pavlov

Pavlov

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 103]

Jajka faszerowane 3

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Świetnie sprawdzają sie na wszelkiego typu imprezach jako przekąski

Jajka faszerowane 3

Składniki:

Jajka faszerowane 3

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane 3
Jajka gotujemy na twardo studzimy i obieramy dokladnie ze skorupek. Obrane jajka kroimy wzdłuż na pół i ostroznie wyjmujemy żółtka. Białka odkładamy a żółtka ucieramy widelcem razem z majonezem, sola i pieprzem. Szynkę kroimy w jak najdrobniejszą kostkę, dodajemy do masy jajecznej. Pora myjemy i kroimy w równiez w jak najdrobniejsza kostke, dodajemy do masy jajecznej. Masę mieszamy dokładnie i nadziewamy nią puste połówki białek jajka. Układamy na talerzu.