Sposób przygotowania:
Jajka z zieloną pastą
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Obieramy ze skorupek. Każde jajko kroimy wzdłuż. Z każdej połówki wyjmujemy żółtka.
Brokuł gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Do wysokiego naczynia wkładamy odcedzony brokuł, posiekany szczypiorek oraz koperek, żółtka oraz majonez. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Blendujemy na gładką masę.
W miejsce po żółtku wyciskamy rękawem cukierniczym lub szprycą gotową pastę.
Brokuł gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Do wysokiego naczynia wkładamy odcedzony brokuł, posiekany szczypiorek oraz koperek, żółtka oraz majonez. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Blendujemy na gładką masę.
W miejsce po żółtku wyciskamy rękawem cukierniczym lub szprycą gotową pastę.