Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane papryką, porą i groszkiem
Jajka ugotować w lekko osolonej wodzie. Następnie ostudzić i pozbawić skorupki. Przeciąć wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i wstawić do miski.
Porę poszatkować, paprykę czerwoną marynowaną pokroić w kosteczkę. Wszystko wrzucić do miski z żółtkami, dodać łyżkę zielonego groszku, pieprz i majonez. Całość dokładnie wymieszać.
Przygotowaną masą napełniać dziurki w jajkach. Udekorować rzeżuchą.
Porę poszatkować, paprykę czerwoną marynowaną pokroić w kosteczkę. Wszystko wrzucić do miski z żółtkami, dodać łyżkę zielonego groszku, pieprz i majonez. Całość dokładnie wymieszać.
Przygotowaną masą napełniać dziurki w jajkach. Udekorować rzeżuchą.