beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Jajka faszerowane pasztem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Jajka troszkę odmienione.

Jajka faszerowane pasztem

Składniki:

Jajka faszerowane pasztem

 

  • jajka 3 szt
  • pasztet drobiowy 1 op
  • cebula 1/4 szt
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane pasztem
Cebulę obieramy , drobniutko i kroimy .Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Każde jajko przekrawamy wzdłuż na połowy.Wyjmujemy żółtka. Żółtka rozdrabniamy widelcem. Przygotowaną cebulę i żółtka łączymy z pasztetem.Wszystko razem ucieramy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Przygotowaną masę pasztetową nakładamy na połówki jajek.