Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)
Jajka gotujemy na twardo (7 minut), studzimy. Obieramy i kroimy na pół. Łyżeczką wyjmujemy żółtka.
Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę.
Warzywa i parówki mieszamy ze sobą.
Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego
Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę.
Warzywa i parówki mieszamy ze sobą.
Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego