Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)
Jajka gotujemy na twardo (7 minut), studzimy. Obieramy i kroimy na pół. Łyżeczką wyjmujemy żółtka.
Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę.
Warzywa i parówki mieszamy ze sobą.
Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego
Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę.
Warzywa i parówki mieszamy ze sobą.
Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego
![Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka) Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-pomidor-cukinia-parowka-516331.jpg)
![Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka) Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-pomidor-cukinia-parowka-516332.jpg)
![Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka) Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-pomidor-cukinia-parowka-516333.jpg)