Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane wędzonym łososiem i papryką
Jajka gotujemy na twardo, a następnie przecinamy na połówki i wyjmujemy żółtka.
Wrzucamy żółtka np. do miseczki i rozgniatamy je widelcem.
Paprykę kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do żółtek.
Dodajemy również podzielonego na kawałki łososia i dokładnie mieszamy.
Dodajemy chrzan, majonez oraz świeżo zmielony pieprz i znów mieszamy.
Nakładamy farsz do jajek.
Wrzucamy żółtka np. do miseczki i rozgniatamy je widelcem.
Paprykę kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do żółtek.
Dodajemy również podzielonego na kawałki łososia i dokładnie mieszamy.
Dodajemy chrzan, majonez oraz świeżo zmielony pieprz i znów mieszamy.
Nakładamy farsz do jajek.