Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem
Cebulę drobno kroję i podsmażam. Następnie łączę ją z drobno posiekanym szczypiorkiem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Jajka gotuję na twardo. Jajka obieram ze skorupek. Jajka przekrajam wzdłuż, po czym wydrążam żółtka. Żółtka dodaję do podsmażonej cebuli, łączę z chrzanem i majonezem. Całość doprawiam do smaku solą i pieprzem. Przygotowanym farszem wypełniam połówki jajek. Po czym wstawiam je na godzinę do lodówki.
![Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-z-chrzanem-i-czosnkiem-284345.jpg)
![Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-z-chrzanem-i-czosnkiem-284346.jpg)
![Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-z-chrzanem-i-czosnkiem-284347.jpg)
![Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem Jajka faszerowane z chrzanem i czosnkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-z-chrzanem-i-czosnkiem-284348.jpg)