Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

jajka nadziewane pastą chrzanową

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

fajny pomysl na przyjecie i nie tylko

jajka nadziewane pastą chrzanową

Składniki:

jajka nadziewane pastą chrzanową

 

  • 8 jajka gotowane na twardo,
  • 1 łyżka chrzan,
  • 1 łyżka majonez,
  • natka pietruszki,
  • pieprz,
  • Sól

 

Sposób przygotowania:

jajka nadziewane pastą chrzanową
pomysl na szybką przekąskee. Ugotowane jajka przekrawamy na pół. Żółtka wyjmujemy i miażdzymy, po czym mieszamy z chrzanem, majonezem oraz świeżo posiekana natką pietruszki (ilosc wg uznania). Nadzienie pieprzymy i solimy do smaku, nakladamy do dołoków w jajkach. Dekorujemy odrobiną majonezu i listkiem pietruszki