Sposób przygotowania:
Jajka w 3 smakach
Jajka ugotować na twardo. Obrać i przekroić na pół wzdłuż. Wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z majonezem i podzielić na 3 części.
Do jednej czści zrobić:
Farsz z pieczarkami:
Pieczarki obrać, posiekać i przesmązyć na maśle. Ostudzić, dodać łyżeczkę pokrojonego cienkiego szczypiorku. Doprawić solą i pieprzem.
II część: Farsz z szynki:
Szynkę konserwową pokroić w paseczki, wymieszać
III część: Farsz z rzodkiewką.
Rzodkiewki pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z masą majonezową, doprawić solą i pieprzem.
Miseczki z białek napełnić przygotowanym farszem.
Do jednej czści zrobić:
Farsz z pieczarkami:
Pieczarki obrać, posiekać i przesmązyć na maśle. Ostudzić, dodać łyżeczkę pokrojonego cienkiego szczypiorku. Doprawić solą i pieprzem.
II część: Farsz z szynki:
Szynkę konserwową pokroić w paseczki, wymieszać
III część: Farsz z rzodkiewką.
Rzodkiewki pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z masą majonezową, doprawić solą i pieprzem.
Miseczki z białek napełnić przygotowanym farszem.