eli_555

eli_555

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1357]

Jajka w majonezie Eli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Pyszne jajka na śniadanie lub kolację.

Jajka w majonezie Eli

Składniki:

Jajka w majonezie Eli

 

  • Na jedną osobę:
  • 2 jajka
  • 2 łyżki majonezu
  • szczypiorek
  • sól

Sposób przygotowania:

Jajka w majonezie Eli
Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli.Ostudzić w zimnej wodzie,obrać ze skorupek i pokroić na ćwiartki.Ułożyć na talerzu w kształcie kwiatka.Do środka wyłożyć majonez.Szczypiorek pokroić i posypać majonez.Smacznego!

Ja uwielbiam szczypiorek,więc dałam więcej.

Tagi:

jajko jajka