Sposób przygotowania:
Jajka z warzywną nutką
Ugotowane i wystudzone jajka obrać i za pomocą specjalnego nożyka rozciąć na połówki. Żółtka wrzucić do miseczki i rozetrzeć je widelcem. Ogórka i rzodkiewkę po umyciu zetrzeć na tarce o bardzo drobnych oczkach a cebulę i polędwicę drobniutko pokroić w kosteczkę. Składniki te wrzucić do żółtek, dodać majonez i przyprawy i wymieszać nadzienie. Gotowe nadzienie nakładać do miseczek z białek i podawać jako zakąskę.
zbysiowa
zewa
Proszę bardzo, smacznego :)
edytaha
zewa
Edytko a cóż mi zostało. Dobrze, Kamilek chce w kuchni pomagać, to może On mi będzie dogadzał, hi, hi. Dziś był z siebie bardzo dumny, bo pod moim okiem kotlety smażył.
edytaha
No to jestem pod wrażeniem, ja musiałam radzić sobie sama i jeszcze oganiać się od mojego łakomczucha, bo podjadał w trakcie gotowania :)
Cukiereczek13
evita0007
monikaT83
zewa
To jest taka lekko różowa sól w młynku.
gusia1000