Sposób przygotowania:
Jak Bounty
Białka ubijamy na sztywną pianę,w między czasie dodając żółtka,cukier a na koniec przesiać mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia,kakao i delikatnie mieszamy.Tak przygotowane ciasto wylewamy na blaszkę i piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180^C przez 35 minut.Gdy biszkopt ostygnie nasączamy go naparem z kawy osłodzonym cukrem waniliowym. Do naczynia wlewamy mleko i zagotowujemy z cukrem i cukrem waniliowym i wiórkami kokosowymi. Gotujemy aż masa zgęstnieje.Do gorącej masy dodajemy masło i mieszamy. Odstawiamy do ostygnięcia od czasu do czasu mieszając.W innym naczyniu rozpuszczamy tabliczki czekolady z masłem. Na gotowy i ostudzony biszkopt przekładamy masę kokosową i polewamy przygotowaną czekoladową.I wstawiamy do lodówki aby schłodzić.