landrynka3410

landrynka3410

Szef Kuchni
[Przepisów: 58]

jojo

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

.....Życze smacznego.....

jojo

Składniki:

jojo

 

  • 1 kg mięso mielone
  • 5 jajek gotowane na twardo
  • 2 bułki
  • 2 cebule
  • 2 jajka
  • przyprawa do mięsa mielonego
  • sol
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

jojo
Na początek mieso mielone rozrabiamy z 2 jajkami bułką wcześniej zamoczone w wodzie , dodac również obraną i pokrojoną cebulą , wszystko przyprawic przyprawami do smaku. Formujemy prostokąt. Ugotowane jajka pokrojone w ćwiartki układamy wzdłuż dłuższych
boków. Całość pieczemy 50 minut w temperaturze 185 stopni. Po przygotowaniu polecam polać sosem koperkowym.