Sposób przygotowania:
Kanapka na wykwintnie.
Ciabattę czyli włoską bułkę przekroić na wpół na wzdłuż,posmarować masełkiem czosnkowym lub ziołowym,położyć dwa duże listki zielonej salaty po uprzednim opłukaniu jej,duży plaster łososia norweskiego kanapkowego,kilka trufli,tj.grzybów,po
namoczeniu lub łyżkę kawioru czarnego.Na to pokrojone na połówki
lub całe pomidorki koktajlowe.Kanapkę przykryć lub podawać rozłożoną na dwie części-tą górną połowę bułki również obłożyć tym samym.
namoczeniu lub łyżkę kawioru czarnego.Na to pokrojone na połówki
lub całe pomidorki koktajlowe.Kanapkę przykryć lub podawać rozłożoną na dwie części-tą górną połowę bułki również obłożyć tym samym.
Babciagramolka
marietta
dodatku pisałam przecież,ze albo trufle,albo kawior w małej ilości.W ogóle to pisałam,że niekoniecznie kanapka powinna być zamknięta,bo połówki bułki można rozłożyć na dwie kanapki i tak podać-wszystko to jest sprawą gustu mojego,jak chcę
spożywać.Można wypróbować smaki na sobie,natomiast nikt nie musi robić tego jak ja.
Babciagramolka
Jeśli twierdzisz że tak można to niech Ci będzie .