Kasja1986

Kasja1986

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 173]

Kanapki z polędwicą z tuńczyka i truskawkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszne wiosenne kanapki idealne na piknik lub przystawkę na letnich imprezach. Tuńczyk, truskawka, rukola i biały ser - połączenie idealne.

Kanapki z polędwicą z tuńczyka i truskawkami

Składniki:

Kanapki z polędwicą z tuńczyka i truskawkami

 

 

Sposób przygotowania:

Kanapki z polędwicą z tuńczyka i truskawkami
Kromki chleba możemy pokroić na mniejsze kawałki lub powycinać różne kształty foremkami do ciastek. Chleb smarujemy masłem, następnie serem. Kolejną warstwę stanowią liście rukoli. Na rukolę kładziemy tuńczyka. Na wierzch kładziemy plasterki truskawki. Kanapki posypujemy kolorowym pieprzem. Smacznego.