Sposób przygotowania:
Kanapki z razowego chleba
Bochenek chleba okroić ze skórki i przeciąć wzdłuż na 4 części.
Następnie cieniutko posmarować masłem.
Seler obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach a następnie skropić sokiem z cytryny dodać bardzo drobno pokrojone orzechy włoskie i majonez.
Wszystko razem wymieszać i posmarować chleb.
Ser wędzony zetrzeć na tarce wprost na selerową pastę. Każdy pas chleba przekroić wzdłuż na połowę a następnie na małe kawałeczki. Na każdą kanapkę położyć kawałek pomarańczy i listek pietruszki. Wbić w środek wykałaczkę.
Następnie cieniutko posmarować masłem.
Seler obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach a następnie skropić sokiem z cytryny dodać bardzo drobno pokrojone orzechy włoskie i majonez.
Wszystko razem wymieszać i posmarować chleb.
Ser wędzony zetrzeć na tarce wprost na selerową pastę. Każdy pas chleba przekroić wzdłuż na połowę a następnie na małe kawałeczki. Na każdą kanapkę położyć kawałek pomarańczy i listek pietruszki. Wbić w środek wykałaczkę.