marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Kapelusze pieczarkowe z jajecznicą.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Usmażyć jajecznicę z czterech jaj,posolić oraz posypać pieprzem lub papryką.Pieczarki oczyścić,uciąć ogonki,smażyć i nadziewać jajecznicą.

Kapelusze pieczarkowe z jajecznicą.

Składniki:

Kapelusze pieczarkowe z jajecznicą.

 

Sposób przygotowania:

Kapelusze pieczarkowe z jajecznicą.
Pieczarki oczyścić,uciąć ogonki i usmażyć z obu stron,a potem
wyjąć cedzakiem na talerz.Następnie usmażyć jajecznicę i doprawić ją na ostro i nadziewać kapelusze pieczarek tak,by roz-
-mieścić masę jajeczną do pełna w miseczkach.Można podawać
z frytkami lub puree.