Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Kapusta szmurowana

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

przepis mojej mamy często wykorzystuję resztki kapusty po gołąbkach świetny dodatek do obiadu

Kapusta szmurowana

Składniki:

Kapusta szmurowana

 

  • kapusta biała mogą myć resztki kapusty pozostałe z gołąbków
  • sól
  • pieprz
  • tłuszcz
  • przecier pomidorowy(ale nie koniecznie)
  • odrobina wody

Sposób przygotowania:

Kapusta szmurowana
kapustę sparzyć a nawet lekko podgotować pociąć na kawałki w garnku rozgrzać tłuszcz wrzucić kapustę i przyprawić podsmażać aż kapusta zmięknie jeśli dodajesz przecier to daj go teraz i chwilę podsmażaj podlewaj odrobiną wody

Tagi:

kapusta