Sposób przygotowania:
Kapusta z kolendrą.
Kapustę poszatkować, wrzucić do osolonego wrzątku, ugotować i odcedzić.
Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć,cebulę posiekać i dołożyć do smażonej kiełbasy.Poddusić, włożyć kapustę, doprawić kolendrą i rozmarynem, osolić solą czosnkową, oprószyć pieprzem ziołowym i chwilę razem smażyć.Koncentrat pomidorowy rozcieńczyć kilkoma łyżkami wody i wlać do kapusty.Dusić jeszcze chwilę.
Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć,cebulę posiekać i dołożyć do smażonej kiełbasy.Poddusić, włożyć kapustę, doprawić kolendrą i rozmarynem, osolić solą czosnkową, oprószyć pieprzem ziołowym i chwilę razem smażyć.Koncentrat pomidorowy rozcieńczyć kilkoma łyżkami wody i wlać do kapusty.Dusić jeszcze chwilę.
luna