Sposób przygotowania:
Karkówka w coli i ketchupie
Cebulę pokrojoną w kostkę, podsmażyć i ułożyć w naczyniu, w którym będzie piekło się mięso.
Mięso pokrojone w plastry, lekko rozbić tłuczkiem do mięsa, porządnie posypać przyprawami (także solą i pieprzem) i z obu stron podsmażyć na patelni. Karkówkę ułożyć na cebuli.
Sos:
Składniki zmiksować i przelać na mięso.
Rozgrzać piekarnik. Całość piec bez przykrycia przez około 1 h w 190 stopniach.
Mięso pokrojone w plastry, lekko rozbić tłuczkiem do mięsa, porządnie posypać przyprawami (także solą i pieprzem) i z obu stron podsmażyć na patelni. Karkówkę ułożyć na cebuli.
Sos:
Składniki zmiksować i przelać na mięso.
Rozgrzać piekarnik. Całość piec bez przykrycia przez około 1 h w 190 stopniach.