iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Kasza perłowa z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Kasza perłowa z patelni polecam

Kasza perłowa z patelni

Składniki:

Kasza perłowa z patelni

 

 

Sposób przygotowania:

Kasza perłowa z patelni
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy. Pomidory obieramy z skórki. Cukinie młodą małą dobrze myjemy nie obieramy kroimy w plasterki. Cebulę białą lub czerwoną obieramy i siekamy.Kiełbasę kroimy w plasterki. Na patelni dość dużej podsmażamy na oleju pokrojoną cebulę ,dodajemy cukinię ,kiełbasę w plasterkach .Smażymy. Dodajemy pokrojone pomidory . Doprawiamy solą ,pieprzem papryką słodką.Gdy warzywa i kiełbaska są podsmażone dodajemy kasze mieszamy i jeszcze chwilę smażymy .