Sposób przygotowania:
Kaszanka z wkładką
Siekamy drobno cebulkę, zeszklamy ją na smalcu.Dodajemy obrana z flaczka kaszankę i mieszamy póki nie powstanie spójna masa.Kiedy kaszanka już się przesmaży rozkładamy ja na całej patelni i zmniejszamy płomień.Roztrzepujemy jajko.
Wlewamy jajko do kaszanki i energicznie mieszamy tak by połączyło się z kaszanka zanim się zetnie całkowicie.Smażymy razem przez chwilę aby jajko troszkę stężało po czym zdejmujemy z ognia i wykładamy na talerzyk.Podajemy z pieczywem.Smacznego!
Wlewamy jajko do kaszanki i energicznie mieszamy tak by połączyło się z kaszanka zanim się zetnie całkowicie.Smażymy razem przez chwilę aby jajko troszkę stężało po czym zdejmujemy z ognia i wykładamy na talerzyk.Podajemy z pieczywem.Smacznego!